Szentgyörgyvölgyön

Gó-Na szabadidőközpont


GÓ-NA Szabadidőközpont és Étterem
8975 Szentgyörgyvölgy, Farkasi u.1.
Tel/fax: 92/355-380
Mobil: 30/9971-524
E-mail: gona@go-na.hu
www.go-na.hu

Szentgyörgyvölgy "egy apró őrségi falu Zalában" közvetlenül Velemérszomszédságában. A két falu határában nyílik a bejárat a szabadidő központhoz, a falusi paradicsomba.
GÓ-NA őrségi szabadidőközpont a falutól távolabb, két patakkal határolt, 40 000 m2-es területen fekvő, csendes, nyugodt tanyasi környezetben várja a kikapcsolódásra vágyókat.
A hely kiválóan alkalmas családok és csoportok (baráti társaságok, családi rendezvények, esküvők, vállalati továbbképzések, céges bulik és sportnapok, különféle nyári táborok, edzőtáborok, osztálykirándulások, erdei iskolák, osztálytalálkozók) fogadására. A GÓ-NA vonzerejét sokszínűsége adja meg:

 

Vendégház Szentgyörgyvölgyön


  A ház nagyon igényesen felújított, összkomfortos pa-rasztház, mely 4  nap-raforgó minősítésű.   Mivel egész évben nyitva vagyunk, adott esetben a meleget padlófűtéssel, búbos-kemencével valamint cserép-kályhával és központifűtéssel is biztosítani tudjuk.

Három szoba található az épületben, két-két fő részére fekhellyel, és  még 2 személyre pótágyazható, valamint szorult esetben a nappaliban van egy kihúzható kanapé. Minden szobában található tv, fürdő és wc. A konyha teljesen fel van szerelve (edények, tányérok, kávéfőző, kenyérpirító, mosogatógép, villanytűzhely stb...). A házhoz tartozik egy nagy udvar gyümölcsössel, egy kemence, illetve nyári pihenő rész. A vendégházban teljes ellátást nem tudunk biztosítani, kérésre, vagy igény esetén tájjellegű vagy egyéb ételeket tudunk hozatni. Az ételeket néhány kilométerre készítik, így azokat a készítés helyszínén is el lehet természetesen fogyasztani. 5 km-es körzetben több étterem található, valamint a szállástól kb. 30 méterre egy vegyes bolt is. A vendégek részére free wifi, korlátlan tea és kávé fogyasztás áll rendelkezésre. A hely kiválóan alkalmas aktív pihenésre, nyugodt alkotó munkára, családoknak, baráti társaságoknak. Ajándék utalvány is igényelhető!
TÖBB ÉJSZAKÁS VALAMINT NAGYOBB LÉTSZÁMÚ FOGLALÁS ESETÉN KÉRJE EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT. JÚNIUS 01.- AUGUSZTUS 31. KÖZÖTT MINIMUM FOGLALÁS 4 FŐ 3 ÉJSZAKA!
Szállásfoglalás: Láng József    
Telefon: +36 30/9978-923
Cím: 8975 Szentgyörgyvölgy, Kossuth utca 35. 
Weboldal: http://szvendeghaz.hu
E-mail: langjoco@indamail.hu 

Molnár Porta

Szeretettel várjuk a Molnárportán négy napraforgós minősítésű vendégházainkban. 

A különálló vendégház mindkét tágas apartmanja külön fürdőszobával rendelkezik. Az egyik szoba a század első feléből származó gazdag parasztbútorral, 
a másik modern bútorzattal berendezett.

Mindegyik szoba két fő részére kialakított, azonban igény esetén szobánként további két fő kényelmesen elszállásolható.

Komfortos, teljesen felszerelt közös konyha szolgálja a vendégek kényelmét.

A Molnárporta 5000 négyzetméteres füves fás telken található az Őrség Kapujában, Szentgyörgyvölgyön. A birtok csendes környezete felhőtlen kikapcsolódást, 
pihenést biztosít. 
A tágas udvar bográcsolás, flekkenezés esetleg kemencézési lehetőséget biztosit, szükséges fát ingyen biztositjuk.

A második vendégház a TURBÉKOLÓ PARASZTHÁZ.

Ez a vendégház 1800-as évek közepén épült, mely teljes átépítéssel lett felújitva, füves fás, 6000 négyzetméteres telken.

Az épület 85 négyzetméreres, a modern követelményeknek megfelelően kialakitva és berendezve: füdőszoba, felszerelt konyha, központi fűtés.

Ez a ház tökéletesen megfelel kikapcsolódásra, nyugalomra vágyó pároknak.

Bográcsolás, parkolás és kerékpártárolási lehetőség itt is biztositott.

Cím: 8975 Szentgyörgyvölgy Vörösmarty út 1.

Érdeklődni: molnarporta@hotmail.com

Telefon: +36/ 30 293 0128
              +36/ 92 355 440

Honlap: www.molnarporta.fw.hu/

Egyéb elérhetőség: KAPCSOLAT Molnár László